دسته بندی | پژوهش ها |
بازدید ها | 0 |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 46 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |
نمونه ترجمه
گوشت گاو در رژیم غذایی آمریکا
آمریکاییها یک ملت خورنده گوشت گاو میباشند. در هر سال یک فرد به طور متوسط در این کشور 67.5 پوند گوشت گاو و گوساله مصرف میکند. هر سال ما گوشت گاو را بیش از ترکیب مرغ تازه، گوشت خوک و غذاهای دریایی میخریم. در واقع، گوشت گاو حدود 6 درصد از کل فروش سوپرمارکت را دربرمیگیرد (شکل 3-1). در طول چند سال گذشته، مصرف گوشت گاو در فروش سوپرمارکت و هم وعدههای غذایی در رستورانهای تجاری افزایش داشته است. علاوه بر این به مقدار زیادی از گوشت گاو مصرف شده در ایالات متحده، تقریبا یک میلیون تن گوشت گاو هم در هر سال صادر میشود که نشان دهنده ارزشی معادل 2.5 میلیارد $ میباشد.
Americans are a nation of beef eaters. Each year the average person in this country consumes 67.5 pounds of beef and veal. Each year we buy more beef than fresh poultry, pork, and seafood combined. In fact, beef accounts for about 6 percent of all supermarket sales (Figure 3–1). Over the past few years, the consumption of beef has been increasing both in supermarket sales and as meals in commercial restaurants. In addition to the large amount of beef consumed in the United States, almost a million metric tons of beef are exported each year, which represents a value of nearly $2.5 billion.