دسته بندی | پژوهش ها |
بازدید ها | 0 |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 643 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 15 |
نمونه ترجمه
این راز نیست وقتی عناصر اساسی مراعات اصول بهداشتی در محیطهای تولید مواد غذایی به طور مداوم، حتی برحسب عادت، با گذشت زمان اعمال شده، و همه برنامههای ایمنی شرکت موادغذایی بهبود یافته است. پاککردن امکانات و تجهیزات[1] در ابتدای هر روند تولیدی، بهترین اطمینان را ایجاد میکند که خطرات بالقوه ایمنی غذا کم شده و یا با هر بار تغییر در شروع و در سراسر چرخه تولید حذف شود.
کلید برای مراعات اصول بهداشتی با ارائه آموزش پایه کارکنان کارخانه، ممکن است خارج از حیطه پرسنل وزارت بهداشت باشد. آن برای حمایت از وظایف برای درک مراعات اصول بهداشتی موثر –به عنوان مثال، پیادهسازی به موقع پرسنل تاسیسات، پاکسازی تولید در پایان کار و بازرسی کیفیت از تمام اثربخشی بهداشتی -برای پرورش درک بهتر- و در نتیجه، پایبندی شرکت به پروتکلهای بهداشت مناسب برای نیازهای عملیاتی و ایمنی مواد غذایی در هر کارخانه است. این انتقال دانش بیناداری، همراه با نظارت مستمر، پیگیری و تقویت بهترین شیوه در بخش بهداشت کارخانه، یک فرهنگ سازمانی از بهداشت را میسازد که به طور قابلتوجهی می تواند افزایش اثربخشی کلی برنامه بهداشتی را به همراه داشته باشد. این کافی نیست که یک خدمه بهداشتی تحصیلکرده یا اختصاصی داشته باشید: تلاش روزانه برای تضمین بهداشت کارخانه بیفایده است اگر پرسنل تاسیسات از ابزار در سطح مناطق مواد خام به درون مناطق آماده سازی محصول غافل باشند. و یا اگر مهندسان کارخانه درکی از چالشهای تمیز کردن ناشی از قرار دادن تجهیزات و یا تخلیه نداشته باشند.
[1]-equipment
It’s no secret that when the basic elements of good sanitation practices in the food manufacturing environment are consistently, even habitually, applied over time, all of the company’s food safety programs are enhanced. The cleaner the facility and equipment at the outset of every product run, the better the assurance that potential food safety hazards are mitigated or eliminated every time a shift begins and throughout the entire production cycle.
The key to good sanitation practices is to provide training to a wide base of plant employees, which may include personnel outside of the sanitation department. It is important for supporting functions to understand how they enable effective sanitation — for example, timely disassembly of equipment by maintenance staff, end of production housekeeping, and quality inspections all impact sanitation effectiveness —to foster a better understanding of—and therefore, consistent company wide adherence to—the sanitation protocols suited to each plant’s operational and food safety requirements. This cross-departmental knowledge transfer, coupled with continuous monitoring, follow up and reinforcement of best practices within the plant sanitation department, creates a corporate culture of hygiene that can significantly increase the overall effectiveness of the sanitation program. It is not enough to have an educated and dedicated sanitation crew: Their daily efforts to ensure the hygiene of the plant will be to no avail if maintenance personnel are unaware that they should not take tools from raw materials areas into finished product areas, for example, or if plant engineers do not understand the cleaning challenges posed by placement of equipment or drains.