پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده های لبنی

پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده های لبنی در 27 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 7
فرمت فایل pptx
حجم فایل 708 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 27
پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده های لبنی

فروشنده فایل

کد کاربری 3192
کاربر

پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده های لبنی در 27 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx



فهرست

آب پنیر whey

Production

Uses

orginal-1

adittive -2

Health


milk plasma

مایع باقی‌مانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانه‌های

پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد.

آب پنیر به 2 صورت تولید می شود

Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت

پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود.

Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود.


تولیدات آب پنیر

Powder whey :آب پنیر جدا سازی شده، از پنیــر:کلاریفار- پـــاستوریزه و خشک می شود.

Whey protein:مجموعــه‌ای از گلبول‌هــای پروتئین که از حجم آب پنیر جداسازی می‌شود که مخلوطی از گلبول‌های لاکتوگلوبین(~65%) لاکتوآلبومین(~25%) و سرم آلبومین(~8%) که در شکل طبیعی محلول هستند(مستقل از ph ).

Whey protein : ارزش بیولوژیکی بالایی داردکه اشاره به سرعت بالای هضم و جذب دارد.Whey protein به 4 شکل تولید می شود:

1- wpc 2- wpi

3- hwpc 4- hwpi


Wpc:ماده‌ای به وسیله انتقال نانوپروتئین‌های سازنده‌ی ضروری از آب پنیر پاستوریزه شده تولید می‌شود. محتوای پروتئین خشک شده‌ی تمام شده آن> %25

Wpc : به وسیله سپراتورهای فیزیکی مانند رسوب، فیلتراسیون یا دیالیز تولید می شود.


مشخصه ی رئولوژی ژل ماست تولید شده با افزودن پروتئین آب پنیر فعال

تأثیر wpi طبیعی افزوده روی استحکام زیرساختار بستن

ژل مورد مطالعه قرار گرفته است.

Wpi طبیعی با خصوصیات تغذیه‌ای 12-3% به شیرماست

بلافاصله قبل از تخمیر اضافه شد.

استحکام ماست آنالیز شده و دو روش رئولوژی مورد استفاده،

مقایسه شد:

نیروی مقاومت یک استوانه

یک روش نوسان که برای آن یک پروانه استفاده شد.

تأثیر wpi روی رئولوژی محاسبه شد مقدار ارزش‌ها تعیین

شد به وسیله یک همبستگی فوق العاده خوب بین دو روش

به دست آمد. با دو روش خصوصیات متفاوت بافت ژل ماست می توانست

به خوبی مشخص شود ومــی توانست مقایسه خوبی را میسر سازد.

افزودن wpi منتهی به چسبندگی اندکی ریزساختارهایی که موافق با مشاهدات رئولوژی بود، شد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.