پاورپوینت با موضوع حرارت دهی اهمی

پاورپوینت با موضوع حرارت دهی اهمی
دسته بندی پاورپوینت
بازدید ها 0
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1603 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 25
پاورپوینت با موضوع حرارت دهی اهمی

فروشنده فایل

کد کاربری 25253
کاربر

پاورپوینت با موضوع حرارت دهی اهمی

پاورپوینت با موضوع حرارت دهی اهمی

فهرست مطالب :

vمقدمه
vطرحی از یک سیستم حرارت دهی اهمیک
vبررسی خوردگی و مهاجرت یونهای فلزی در حرارت دهی اهمیک
vمزایای حرارت دهی اهمی
vمحدودیت های حرارت دهی اهمی
vاثرات حرارت دهی اهمی روی مواد غذایی
vبررسی تخریب اسید اسکوربیک طی فراوری دسرها به روش اهمیک و معمولی
vاثرات گرمایش اهمی و معمولی در تخریب آنتوسیانین
vتاثیر حرارت دهی اهمی روی سبزیجات
vتاثیر حرارت دهی اهمی روی فراورده های گوشتی
vاستفاده از روشهای ترکیبی با حرارت دهی اهمی
vنتیجه گیری
v
´حرارت دهی با مقاومت الکتریکی که حرارت دهی رسانایی هم گفته می شود، این امکان را به متخصصان میدهد که ذرات و سیالات را با سرعت یکسان حرارت دهند و اجازه می دهد که یک مخلوط با مواد جامد بالا به سرعت حرارت ببیند (چیزی که در تن ماهی یا انواع خورشت ها دیده میشود).
´ در روش های حرارت دهی متداول امکان حرارت دهی به فرآورده هایی که ذرات بزرگ تر از 52 میلی متر را دارند امکان پذیر نیست؛ چرا که برای دستیابی به حد مناسب استریلیزه شدن در مرکز هر ذره، فاز مایع بیش از حد اندازه حرارت دیده وآسیب می بیند.
´برای استفاده از این روش حرارت دادن، ماده غذایی از میان دو صفحه که در مقام دو الکترود عمل می کنند و یک جریان متناوب با فرکانس 26- 46 HZ بین آنها بر قرار است به طور مداوم عبور می کند و باعث گرم شدن آن حجم می شود.

´


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.