دسته بندی | صنایع غذایی |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 42 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 27 |
سیستم تولید مجتمع غذایی رشته برشته
1ـ1ـ مقدمه
مجتمع غذائی رشته به رشته تولید کننده انواع ماکارونی واقع در کیلومتر 17 جاده سنتو مشهد ـ قوچان در سال 1357 تأسیس گردیده است ، مالکیت مجتمع غذائی رشته به رشته خصوصی بوده و ماشین آلات آن توسط شرکت ایتالیایی Braibanti نصب و راه اندازی شده است که کلیه مراحل تولید و بسته بندی محصول اتوماتیک می باشد . و با نام تجارتی رشته به رشته که کیفیت بالای آن موجبات رضایت مشتریان را فراهم آورده و در حال حاضر سهم عمده ای را در بازار فروش به خود اختصاص داده است و با عنایت به ضرورت استاندارد اجباری ، کلیه محصولات شرکت دارای پروانه کاربرد استاندارد ملی ایران می باشند . شرکت در راستای تحقق اهداف و فعالیت های خود مجوزها و پروانه های ذیل را از ارگانهای ذیربط اخذ نموده است .
1ـ1ـ1ـ ثبت شرکتها 1509
1ـ1ـ2ـ پروانه تأسیس صنایع ص 65 ردیف 7
1ـ1ـ3ـ پروانه بهره برداری صنایع ص 25 ردیف 7
1ـ1ـ4ـ پروانه تأسیس نظارت
1ـ1ـ5ـ پروانه بهره برداری نظارت مورخ
1ـ1ـ6ـ پروانه ساخت : 2791
1ـ1ـ7ـ پروانه کاربرد علامت استاندارد : ....
کنترل فرآیندهای تولیدی و عملیاتی :
ابتدا آرد چیده شده بر روی پالت های مخصوص قسمت انبار آرد توسط کارگران مربوطه به نزدیک سیلو حمل و از کیسه ها که هر کدام محتوی 40 کیلوگرم آرد نول 23% می باشند به داخل سیلو که ظرفیت معادل 200 کیسه را دارد تخلیه گردیده و در پایین سیلو توسط الک ناخالصی های آن از قبیل نخ و کاغذ lable که در بعضی از کیسه ها موجود است گرفته شده و سپس داخل قیف متصل به بالابر آرد تخلیه و توسط بالابر که به صورت مار پیچ است به دستگاه پرس منتقل می شود .
فرایند تولید
1ــ آرد پس از تأیید کنترل کیفی در انبار آرد تخلیه می شود .
2ــ آرد همراه با آب وارد دستگاههای پرس می شود .
3ــ خمیر شکل گرفته وارد dryerــ pre می شود .
4ــ خمیر شکل گرفته پس از طی مسیر dryerــ pre وارد dryer می شود .
شرح وظایف کارمندان :
1- شرح وظایف مدیر عامل :
2ــ1ــ1ــ تشکیل و حضور در جلسات هیئت مدیره
2ــ1ــ2ــ بررسی پیشنهادات مطروحه از سوی مدیر عامل
2ــ1ــ3ــ کنترل و بررسی مسائل مطروحه از سوی بخش کنترل کیفی
2ــ1ــ4ــ کنترل و بررسی مسائل مالی شرکت
2ــ1ــ5ــ کنترل و بررسی عملکرد واحدهای مختلف شرکت
2- شرح وظایف مدیر عامل :
2ــ2ــ1ــ عضو اصلی هیئت مدیره ، عضویت در هیئت مدیره و هماهنگی با اعضاء جهت حضور منظم در جلسات .
2ــ2ــ2ــ کنترل مستقیم بر نحوه عملکرد کلیه واحدها از طریق تماس با مسئولین
2ــ2ــ3ــ کنترل گزارشات ماهیانه و اصله از سوی بخشهای مختلف کارخانه
2ــ2ــ4ــ کنترل گزارشات امور مالی
نوع فایل:word
سایز:42.6 KB
تعداد صفحه:27