پاورپوینت معماری سبز بام سبز

پاورپوینت معماری سبز بام سبز
دسته بندی معماری
بازدید ها 0
فرمت فایل ppt
حجم فایل 5843 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 28
پاورپوینت معماری سبز بام سبز

فروشنده فایل

کد کاربری 25253
کاربر

پاورپوینت معماری سبز بام سبز

پاورپوینت معماری سبز بام سبز


این پاورپوینت در 28 اسلاید می باشد.

گزیده ای از مطالب اسلاید ها :


•معماری سبز، در حقیقت روند تازه یی نیست ؛ چرا که در بسیاری از تمدن های باستانی و معماری های سنتی از جمله معماری سنتی ایران به صورتی بنیادین وجود داشته است. همچنین نمونه بارز و سیستماتیک آن را می توان در «علم فنگ شویی» یا همان «هنر چیدمان چینی» دید. •امروزه در پی پیامدهای منفی جهان صنعتی ، نظیر آلودگی روزافزون هوا و محیط زیست ، کاهش منابع طبیعی و بحران انرژی ، حفظ و پاسداری از منابع طبیعی جهان به یکی از مهم ترین دغدغه های انسان عصر حاضر تبدیل شده است.

اما معماری سبز با جست و جوی راهی برای به حداقل رساندن اثرات منفی ساختمان ها بر محیط زیست در حقیقت تلاشی است برای هم آوایی و همسویی با طبیعت از طریق افزایش کارایی و بهینه سازی در مصرف مصالح ، انرژی و گسترش فضا.

بدین ترتیب در معماری سبز به جای دشمنی با طبیعت ، انرژی های آن را مهار کرده و به بهترین شکل در ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد.

دستیابی به چنین هدفی با اندک نگرشی ممکن می شود به عنوان مثال در یک ساختمان سبز و همراه با طبیعت از مواد و مصالحی استفاده می شود که برای طبیعت زیان نداشته و نه تنها آن را آلوده نمی کند ، بلکه قابل برگشت به چرخه طبیعت است. ساختمانی که با استفاده از مصالح پیرامون خود و در عین حال به گونه ای مستحکم بنا شده باشد ، خود جزیی از طبیعت می شود.

بامهای سبز مدرن که از سیستم لایه های پیش ساخته تشکیل می شوند ، بالنسبه پدیده ای نو می باشند . این نوع بامها در دهه 1960در آلمان توسعه و به بسیاری از کشورهای اروپا گسترش یافتند . بر اساس برآوردهای موجود ، امروزه حدود 10 درصد از کل بامهای آلمان، بام سبز می باشند . ایلات متحده نیز بامهای سبز قابل توجهی دارد ، اما تعداد آنها به اندازه اروپا نیست.

دوره مصرف طولانی درقبال پیشبرد خوب می باشد. بررسی تحقیقات نشان می دهد که مبادله کننده حرارتی درخانه ها با سیستم تهویه تعادلی به سختی نگهداری شده وبا گرد و خاک مسدود می شود. همچنین 3/2 تهویه مکانیکی که در آئین نامه ها مشخص شده است عملاً موجب تامین جریان هوای آزاد ساختمان های تازه ساخت نمی شود.عمومأ مصرف کننده ها هیچ اظهار نظری راجع به تأ سیسات مکانیکی ندارند و در ساختمان های بزرگ از نظر تهویه مکانیکی، ساختمان هایی تنفرانگیز برای مردم تلقی می شوند که احساس حبس در تکنولوژی نامناسب را دارند که این حس با تعبیه پنجره ای بازشو حل می شود

شکل5: مقطع عرضی شماتیک ساختمان در موقعیت اقلیمی هلند در زمستان- اقلیم سرد

شکل 6: استفاده از پنجره نافس در ترکیب با صفحات خنک کننده بسیار کار آمد تر از تصفیه هوا می باشد- اقلیم گرم

ابعاد سری اول نمونه 750*٢٠٠*180 میلی متر می باشد . پنجره نافس با تعبیه تهویه مکانیکی تعادلی در کنار تهویه طبیعی کار آرایی بهتری از خود نشان می دهد.

سنسور CO2 در غلظتppm ٥٠٠ به طوراتوماتیک روشن می شود؛ همجنین در غلظت 1200ppmیک علامت نوری مشاهده می شود و وقتی که غلظت به 1700ppm رسید یک علامت صوتی به معنی باز شدن حتمی درها و پنچره ها برای سالم نگه داشتن هوای درون شنیده می شود .


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.