ترجمه صدف های دو کپه ای پخته و خام

1694 کلمه کشاورزی محیط زیست هر 250 کلمه 1 صفحه میباشد قیمت این ترجمه در بازار به ازا هر صفحه 3000 تا 5000 تومان میبشد ترجمه انگلیسی به فارسی روان در حد دانشجویی زیر قیمت بازار
دسته بندی پژوهش ها
بازدید ها 0
فرمت فایل docx
حجم فایل 498 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 9
ترجمه صدف های دو کپه ای پخته و خام

فروشنده فایل

کد کاربری 19093
کاربر

نمونه ترجمه

10.3.2 صدف­های دو کپه­ای پخته و خام

پایداری و ثبات صدف دو کفه ای خام دارای پوسته (Mytilus galloprovincialis) بسته­بندی در هوای معین با غلظت بالای دی­اکسیدکربن در مخلوط گاز افزایش می­یابد (کاگلاک و همکاران، 2008؛ گولاس، 2008؛ گولاس و همکاران، 2005). این نویسندگان، ماندگاری گوشت صدف دو کفه ای انبارشده در شرایط یخچالی (2-4 درجه سانتی­گراد) در هوا، [1]VP و MAP[2] را مقایسه نمودند. بر اساس ارزیابی مزه و طعم، گولاس و همکاران (2005) یک دوره قابل فروش 14-15 روزه با 80% دی­اکسیدکربن، 11-12 روزه با 40-50% دی­اکسیدکربن، 10-11 روزه برای VP و 8-9 روزه برای تیمار شاهد را در هوای آزاد بررسی و نتیجه گرفتند که MAP، مدت زمان نگهداری[3] محصولات را تا 5 روز در مقایسه با نمونه­های بسته بندی شده در هوا افزایش داد. علاوه بر این، کاگلاک و همکاران (2008) و گولاس (2008)، مدت زمان برای نگهداری طولانی­تر با MAP را نسبت به VP برای گوشت صدف دو کفه ای تازه گزارش نمودند.


[1] -vacuum packaging

[2] -modified atmosphere packaging

[3] - shelf life


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.