مقاله آموزش مونتاژ سخت افزار کامپیوتر ونصب ویندوز

مقاله آموزش مونتاژ سخت افزار کامپیوتر ونصب ویندوز
دسته بندی کامپیوتر و IT
بازدید ها 1
فرمت فایل doc
حجم فایل 18 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 45
مقاله آموزش مونتاژ سخت افزار کامپیوتر ونصب ویندوز

فروشنده فایل

کد کاربری 26386
کاربر

مقاله آموزش مونتاژ سخت افزار کامپیوتر ونصب ویندوز

بخشهایی از متن:

مقدمه

امروزه استفاده از رایانه در تمامی زمینه های زندگی متداول شده است.

رایانه از دو بخش کلی تشکیل شده است:

1- نرم افزار

2- سخت افزار

- نرم افزار به برنامه هایی گفته می شود که رایانه به وسیله‌ی آنها کار می کند و قابل فهم است گفته می شود.

- سخت افزار به تمام وسایل که در کامپیوتر با چشم دیده می شوند و قابل لمس است و به صورت کلی به تجهیزات فیزیکی رایانه سخت افزار گویند.

در ابتدا در این گزارش ابتدا نصب ویندوز را شرح می دهم و بعد سخت افزار و مونتاژ و نصب سیستم را گزارش می دهم و در آخر هم نکاتی جهت عیب یابی سیستم را نیز شرح می دهم.

ویندوز XP

ابتدا لوح فشرده را داخل درایو مربوطه می گذاریم که بلافاصله بعد از روشن شدن کامپیوتر وارد برنامه Setup بایوس شده و باید مطمئن شویم که لوح فشرده به عنوان اولین رسانه‌ی راه انداز کامپیوتر شما انتخاب شده باشد. این تنظیمات معمولاً در بخش Boot Device انجام می شود. در غیر این صورت سیستم را دوباره راه اندازی می کنیم. با راه اندازی سیستم برنامهSetup ضمن شناسایی اجزای سخت افزاری، فایل های موقت خود را بر روی دیسک سخت کپی می کنیم. سپس با نمایش پارتیشن های موجود بر دیسک سخت، امکان انتخاب پارتیشن نصب یا تغییر سیستم فایل فراهم می آید و در صورتی که دیسک سخت کامپیوتر برای اولین بار مورد استفاده قرا گیرد و یا پارتیشنی بر روی آن وجود نداشته باشد با فشار کلیدC آن را به وجود آورید. دیسک های سخت از ظرفیت بالایی برخوردار هستند برای استفاده بهینه از فضای دیسک سخت و مدیریت صحیح فایل ها آنها را به بخش هایی مستقل با فضای دلخواه تقسیم می کنند که هر یک از این بخش ها را قطعه یا پارتیشن می گویند که بر دو نوع است:

الف- پارتیشن اولیه یا اصلی (Primary Partition)

ب- پارتیشن توسعه یافته (Extended Partition)

در پارتیشن اولیه بخشی از فضای دیسک است که می توان آن را مانند یک دیسک فیزیکی مستقل در نظر گرفت مهمترین مشخصه این پارتیشن این است که برای راه اندازی کامپیوتر استفاده می شود، بر روی دیسک های معمولی حداکثر چهار پارتیشن اولیه ایجاد کرد و روی دیسک سخت سیستم خود سه پارتیشن اولیه و یک پارتیشن توسعه یافته ایجاد کنید.

...

اجزای Case

1- منبع تغذیه:

به منظور فراهم کردن ولتاژ لازم برای قطعات مختلف سیستم از منبع تغذیه در داخل کیس استفاده می شود.

منبع تغذیه شامل یک بدنه و اتصالات خارجی برای دریافت برق شهر و چند اتصال برای ارسال جریان و ولتاژ تولید شده توسط منبع تغذیه جهت ارسال به بخش های مختلف کامپیوتر برای شارژ آنها می باشد، این بخش ها به عنوان بخش های خارجی منبع تغذیه می باشند. منبع تغذیه دارای یک مدار داخلی برای تبدیل ولتاژ متناوب AC به ولتاژ مستقیم DC می باشد.

اجزای خارجی Case

منبع تغذیه

1- بدنه:

به عنوان یک پوشش برای مدارات داخلی استفاده می شود که به صورت یک جعبه فلزی با یک درپوش فلزی است که به هم پیچ می شوند.

2- اتصال کابل برق ورودی:

برای ایجاد ارتباط میان منبع تغذیه و برق شهر از یک کابل ویژه استفاده می شود این کابل وارد یک نگه دارنده می شود که روی بدنه منبع تغذیه قرار دارد.

3- محل اتصال منبع تغذیه و برد اصلی:

منبع تغذیه روی بردار اصلی تعبیه شده است، نگهدارنده هایی برای ایجاد این اتصالات روی بدنه منبع تغذیه وجود دارد. اندازه، شکل و تعداد نگهدارنده ها برای ارتباط با برد اصلی در انواع منبع تغذیه متفاوت است.

4- محل اتصال منبع تغذیه در درایوها:

یکی دیگر از اتصالات در منبع تغذیه خروجی‌هایی برای ارسال ولتاژ لازم برای دیسک سخت، CD/DVD و دیگر درایوها می‌باشد. دو نوع نگهدارنده برای این اتصالات وجود دارد. 1- نگهدارنده ای به نام berg برای ایجاد ارتباط بین منبع تغذیه و فلاپی دیسک، نگهدارنده Molex برای ایجاد ارتباط بین منبع تغذیه و دیسک سخت و CD/DVD استفاده می شود.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.